Uitnodiging Vrijwilligersbijeenkomst

• Plaats:         Historisch Centrum Haaksbergen
  • Tijd:            19:30 uur
Haaksbergen, 1 november 2017

Onderwerp: Uitnodiging vrijwilligers bijeenkomst 30 november in het Historisch Centrum

Beste vrijwilliger,
Sinds enige jaren organiseert het bestuur in het najaar werkbijeenkomsten waarbij over en weer informatie wordt gedeeld over de activiteiten die voor het komend jaar op de rol komen. Doel van de bijeenkomst is om elkaar te informeren over de plannen. Daarom nodigt het bestuur je uit voor de vrijwilligersbijeenkomst die zal worden gehouden op donderdagavond 30 november as. Uiteraard zal deze bijeenkomst plaats vinden in ons Historisch Centrum. De aanvangstijd is 19.30 uur.

De voorzitter zal in het kort verslag doen van bestuurlijke activiteiten en een lid van de ad hoc commissie voor onze 50-jarig bestaan viering zal verslag doen van alle in dit kader geplande feestelijkheden. Dit keer zal ook de ad hoc werkgroep die een nieuw communicatieplan in opdracht van het bestuur heeft opgesteld, de in- en externe communicatie voorstellen met jullie delen. Natuurlijk bestaat volop gelegenheid over die voorstellen inhoudelijk te discussiëren. Direct na behandeling in de bestuursvergadering van 15 november as. zal het vastgestelde concept communicatieplan aan je worden toegestuurd.

De werkgroepen zullen die avond in het kort een terugblik te geven op de activiteiten van het afgelopen en vanzelfsprekend ook hun voornemens en wensen voor het komend jaar 2018 bekend te maken. Daarvoor heeft onze penningmeester in bijgevoegd schrijven een sjabloon gemaakt die jullie kan steunen bij het financieel onderbouwen van de activiteitenplannen.

Wij hopen donderdagavond 30 november a.s. wederom op een vruchtbaar gesprek met allen die zich inzetten voor onze kring. Wij gaan ervan uit dat je deze avond present zult zijn! Wanneer je verhinderd mocht zijn geef dan even een berichtje via e-mail aan onze secretaris ad interim: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een vriendelijke groet namens het bestuur,
Wim Oltwater

Activiteitenplan met Begroting 2018 van een Werkgroep klik hier.
Laatst aangepast opvrijdag, 03 November 2017 14:44

Bekijk hier ook de Facebookpagina van Oud-Haaksbergen